Team

Marjan Hein

Marjan Hein

Receptioniste
Anja Betten

Anja Betten

Receptionist-assistente
Aicha el Azzouzi

Aicha el Azzouzi

Ortho-preventie assistente
Patricia Feldmann

Patricia Feldmann

Ortho-preventie assistente
Maureen Martina

Maureen Martina

Stoelassistente
Lotte Van der Steege

Lotte Van der Steege

Stoelassistente i.o.
Sanaz Bateni

Sanaz Bateni

Stoelassistente
Nilam Ramzi

Nilam Ramzi

Mondhygienist
Zabi Moradi

Zabi Moradi

Mondhygienist i.o.
Vahid Hajihosseini

Vahid Hajihosseini

Tandarts en Orthodontie
Farnaz Khaleghi

Farnaz Khaleghi

Tandarts
Martine Weijmer

Martine Weijmer

Tandarts
Mieke van den Houten

Mieke van den Houten

Tandarts
Gratia Smeele

Gratia Smeele

Tandarts
Arian Vojdani

Arian Vojdani

Tandarts

Tandartsen


Farnaz Haji Hosseini – Khaleghi
BIG69047408802

Ik ben in 1989 afgestudeerd in Medische Biologie aan de Tehran University en in 1997 heb ik mijn tandheelkundige opleiding aan het Academische Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam met succes afgerond. In mijn laatste studiejaar heb ik me verder in esthetische tandheelkunde verdiept en meegewerkt aan een onderzoek op het gebied van implantologie en parodontologie bij de Dental University of Alabama. Na mijn opleiding heb ik een aantal jaren ervaring opgedaan bij praktijken en in de ouderenzorg, daarna heb ik in 1999 mijn eigen praktijk opgezet. Werken als tandarts is mijn passie. Angstige patiënten en kinderen zijn bij mij zeker welkom. Naast algemene tandheelkunde heb ik een bijzondere affiniteit met esthetische tandheelkunde. Verder heb ik in mei 2017 mijn postdoctoraal diploma in Injectables (werken met botox en filler in het gezicht) behaald. Esthetiek rondom de mond sluit mooi aan bij esthetiek in de mond!

Mail: farnaz@tandartsenpraktijkvathorst.nlVahid Haji Hosseini
BIG59048692302

Medische Laborwetenschappen aan de Teheran University, Studie geneeskunde aan Universität Wien, Studie tandheelkunde aan de UVA Amsterdam (1998) Na mijn studie algemene tandheelkunde heb ik me verder verdiept in de orthodontie en esthetische tandheelkunde. Hiervoor heb ik de afgelopen jaren veel nascholing in binnen en buitenland gevolgd. Ik streef naar de hoogst haalbare kwaliteit. Het is mijn doel om de behandeling vlekkeloos en zo rustig mogelijk te laten verlopen.

Mail: vahid@tandartsenpraktijkvathorst.nlMartine Weijmer
BIG69059681902

In 1999 ben ik afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam
(ACTA). Tijdens mijn laatste studiejaar heb ik me verder verdiept in de cariologie en endodontologie en heb ik meegewerkt aan een onderzoek op het gebied van cariologie in samenwerking met de Dental University of Bangkok Thailand. Hierna ben ik werkzaam geweest bij verschillende groepspraktijken in Amsterdam, Almere, Amersfoort en Soest, waar ik de nodige ervaring opgedaan heb.
In 2007 ben ik het team van Tandartsenpraktijk Vathorst komen versterken, ik werk hier met heel veel plezier, we hebben een gezellig team en ik vind dat ik het hier erg getroffen heb met zo’n fijne en leuke patiënten/cliënten groep!

Mail: martine@tandartsenpraktijkvathorst.nlMieke van den Houten
BIG: 89915657702

In 2012 ben ik afgestudeerd als tandarts aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na mijn studie heb ik in verschillende tandartspraktijken gewerkt. In 2013 ben ik begonnen bij tandartsenpraktijk Vathorst en werk hier sindsdien met veel plezier. Na mijn afstuderen heb ik verschillende cursussen gevolgd op het gebied van esthetische tandheelkunde (frontrestauraties) en wortelkanaalbehandelingen.
Sinds 2016 ben ik verbonden aan het opleidingsprogramma CEPCD te Oisterwijk. Hierbij specialiseer ik mij op het gebied van de reconstructieve tandheelkunde. Reconstructieve tandheelkunde concentreert zich op patiënten met bijvoorbeeld slecht functioneren van één of meerdere gebitsfuncties (zoals kauwfunctie of esthetiek) en het herstel hiervan op een duurzame en voorspelbare manier.
Mijn ambitie is om patiënten te voorzien van kwalitatief goed zorg. Daarbij zal ik mij opstellen als professioneel hulpverlener en probeer ik zoveel mogelijk rekening te houden met uw klachten, wensen en verwachtingen.

Mail: mieke@tandartsenpraktijkvathorst.nlGratia Smeele
BIG99023930202

In 1987 afgestudeerd als tandarts aan de Universiteit Utrecht. Tevens 1 jaar Psychologie aan diezelfde Universiteit gestudeerd.
In 1988 start eigen praktijk in Lage Vuursche tot 1998, dan prakijk verkocht . Ook in diezelfde periode als tandarts verbonden geweest aan 2 verpleeghuizen (De Bilt en Lage Vuursche).
Vanaf 1999 als tandarts medewerker gewerkt bij diverse grotere tandartspraktijken, zoals Kliniek Helder te Amersfoort en Bunschoten.
2013-2016 werkzaam geweest als tandarts klachten- bemiddelaar bij de KNMT. Sinds 2014 werkzaam als tandarts medewerker bij Tandartsenpraktijk Vathorst en Tandartsenpraktijk Wezep. Mijn postacademisch onderwijs wordt gevolgd vanaf september 2011 aan de ACTA te Amsterdam volgens het Quality Practice programma. Mijn interesse ligt uiteraard bij het vak maar ook bij de mens achter het gebit.

Mail: gratia@tandartsenpraktijkvathorst.nl


Arian Vojdani
BIG99921718502

In 2016 ben ik afgestudeerd aan het ACTA in Amsterdam en voor mijn afstudeerstage heb ik drie maanden in Indonesië onderzoek en vrijwilligerswerk gedaan. Bovendien merkte ik dat ik affiniteit heb met de esthetische tandheelkunde. Na mijn afstuderen heb ik mij middels cursussen verder verdiept in de esthetiek en heb ik een post-master opleiding gevolgd voor gecompliceerde wortelkanaalbehandelingen. Ik houd mij veel bezig met moderne technieken, behandelmethodes en de verschillende materialen die daarbij komen kijken. Als tandarts sta ik in dienst van mijn patiënten en ik probeer dit dagelijks toe te passen in de praktijk. In 2017 ben ik naar Amersfoort verhuisd en ik werk sinds begin 2018 bij Tandartsenpraktijk Vathorst.

Mail: arian@tandartsenpraktijkvathorst.nl